Thaci-uck
Foto: DAN

Shoqata të  zhvendosurve në Mal të Zi, Shoqata e Malazezëve të Metohisë dhe Shoqata e Familjeve të kidnapuar, të zhdukur dhe të vrarë në Kosovë dhe Metohi “Bozhur” do të thërrasin  anëtaret e vet në një miting proteste me rastin, siç thojnë ata, të ardhjes së terroristit nga e ashtuquajtura Ushtria Çlirimtare e Kosovës dhe vrasësit në masë Hashim Thaçit në Podgoricë. Tri shoqatat kanë arritur një marrëveshje ditë më parë, shkruan DAN.

Organizatoret presin që në protestë do të jenë edhe qytetarë tjerë të Malit të Zi që mendojnë njëjtë si shoqatat e lartëpërmendura.

By admini