Ganimete-hoxha-mjekja-e-viti-mal-te-ziDr Ganimete Hoxha eshte vleresuar nga shoqata e mjekeve te Malit te Zi me titullin “Doktor Branko Zogovic” per vitin 2014, me motivacionin “per kontribut te veçante ne pune dhe afirmimin e parimeve humane te profesionit”

Cmimi vjetor “Doktor Branko Zogovic” eshte titulli me i larte qe ndahet nga shoqata e mjekeve ne Mal te Zi, i cili ne nje ceremoni te vecante me date 25.12.2014 i’u dorezua Dr Ganimete Hoxha.

Dr Ganimete Hoxha prej vitesh sherben si mjeke e pergjithshme ne zonen e Krajes, dhe gjate ketyre viteve me punen e palodhur dhe humane te saje ka fituar respektin e te gjithe banoreve te saje. Edhe pse sherben ne nje zone te lene ne harrese, kjo nuk e demoralizon Dr Ganimete Hoxhen, perkunder kesaj e ben me te forte per tu sherbyer me dashuri ketyre banoreve.

Ne stacionin shendetesor te Ostrosit ku sherben Dr Ganimete Hoxha jane te regjistruar reth 1600 paciente, nga te cilet pjesa me e madhe jane mbi moshen 60 vjece./KrajaOnline/

By admini

One thought on “Dr Ganimete Hoxha, mjekja e vitit 2014 në Mal të Zi (FOTO)”
  1. E pergezoj Dr.Ganimete Hoxha per cmimin vjetor (2014) “Doktor Branko Zogovic” , titulli me i larte qe ndahet nga shoqata e mjekeve ne Mal te Zi.I uroj shendet,jete te gjate,lumturi e begati ne familje dhe cdo te mire ne jete.
    Eshte fat i madh i joni qe kemi kete MJEKE.
    Edhe njehere URIME per cmimin e merituar.

Comments are closed.