Ndal-policiaDy  gra E.V. (32) dhe F.S. (58) janë lënduar mbrëmë në një aksident të ndodhur afër lokalit Pallma në Ulqin.

Gratë deri sa ishin ishin në në trotuar janë goditur nga një ”Golf 3” me tabela regjistrimi të Ulqinit të drejtuar nga A.S., shkruan Vijesti.

Gratë e lënduara janë dërguar në spital të Tivarit dhe sipas mjekut kujdestar në Ulqin ku u pranuan bëhet  fjalë për lendime të lehta.

By admini