Viti-ri-ulqinUlqinaket edhe këtë vit, tashme tradicionalisht, ndërrimin e viteve e presim në shtëpitë e veta familjare. Por këtë vit koncerti festiv i Viti të Ri i organizuar në Ranë ka mbledhur një numër të konsiderueshëm qytetareve, kryesisht të rinjë.

Poashtu edhe disa lokale në qytetin tonë kanë organizuar mbrëmje festive nën tingujt e muzikës popullore por edhe të lehte.

Më poshtë kemi shëputur disa video materiale të cilat pasqyrojnë atmosferen festive në qytetin e Ulqinit.

 

 Videot e realizuara nga N. Flamuri, V. Bajri dhe Club studio

By admini