makina-perfundon-ne-detMos harroni të frenoni makinën tuaj në parkingun e marinës në Tivar, sepse mund të ju ndodhë kjo njëjtë si me automjetin  “Toyota Jaris”  me targa të Ulqinit,  shkruan jedro.me.

Poashtu mësohet, se tri ditë më parë në këtë marinë njëjtë ka ndodhur edhe me një kombi të një kompanie italiane.

Në nxjerrjen nga deti të këtyre automjeteve është angazhuar Shërbimi i  mbrojtjes dhe të shpëtimit të Tivarit.

By admini