zjarr-noki-beachSot ka shpërthyer një zjarr tek plazhet e njohura Noki dhe Tampico Beach në Plazhin e madh të Ulqinit.

Në vendngjarje kanë shkuar shpejt përfaqësuesit e Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit, të cilët ende në këto momente po tentojnë të fikin zjarrin.

Aksionin në fikjen e zjarrit e vështirëson era e cila frynë gjithmonë në Plazhin e madh gjatë orëve të pasditës.

Foto dhe video nga Kadro Kurti

 https://www.youtube.com/watch?v=yisK6oaPFuo&feature=youtu.be

By admini