Termeti-1979-ulqin
Ilustrim

Kryetari i Komunës  ngushëllon Ambasadorin e Italisë në Podgoricë

Kryetari I Komunës  Nazif Cungu i ka dërguar një  telegram  ngushëllimi Ambasadorit të Italisë në Podgoricë  Vincenzo Del Monaco   me rastin e  tërmetit që goditi Italinë me pasoja humbje jete. Në telegram ndër të tjera thuhet.

Me keqardhje  morëm  lajmin për fatkeqësinë natyrore që  goditi Italinë qendrore duke shkaktuar humbjen e jetëve të qytetarëve dhe dëme të mëdha materiale.

Në këto momente dhimbjeje, ne jemi pranë Jush.  Në emër të qytetarëve të Ulqinit, dhe në emrin tim personal  Ju lusim  që ti përcillni  ngushëllimet  tona familjarëve  ndërsa të  lënduarve i dëshirojmë  shërim të shpejtë. Banorët e Ulqinit  nuk e kanë harrur solidaritetin dhe ndihmën që na ka ofruar populli Italian  me rastin e  tërmetit katastrofal të vitin 1979, andaj Komuna jonë është e gatshme të pranojë një numër  të konsiderueshëm fëmijësh nga vatrat e goditura.

Ne jemi pranë Jush.

By admini