nxenesit-fillestar-ulqinKomuna do të sigurojë  kompletet e librave për nxënësit e klasave  të para

Komuna e Ulqinit  këtë vit do të  financojë kompletet e librave  për nxënësit e klasave të para. Janë bërë përgatitejt e duhura dhe të hënën do të mbahet  takimi me katër Drejtorat e shkollave të qytetit  ku do të caktohen dhe  obligimet për sejcilin subjekt . Sipas asaj që shkollat  kanë ofruar , komuna do të sigurojë 246 komplete per nxenesit e klases se pare  me mesim ne gjuhen shqipe dhe ne gjuhen zyrtare, mësohet nga kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit.

Ndarja e kompleteve do të bëhet  ditën e parë të shkollës.

Ky akcion është një ndihmë modeste nga ana e Komunës , për të gjithë prindërit që këtë vit  përcjellin femijët e tyre  për të parën herë në bankat e shkollës.

By admini