Articles Posted in the " otrant olimpik " Category


  • Kompanitë në Ulqin vazhdojnë të ndihmojnë futbollim

    Dje ka filluar nënshkrimi i kontratave me kompanitë që kanë shprehur dëshiren për sponzorimin  të K.F. ”Otrant Olimpik”. Siç tregon administratori i klubit  ”Otrant Olimpik” Jakup Betuzi dje janë nënshkruar kontratat me tri kompani: Ardi company (Millenium), Gragja Comerc dhe Fabrika Kurti. Të gjitha ata kompani që dëshirojnë të ndihmojnë klubin këtë ata mund ta […]  • Mbrëmje donatore për KF Otrant – Olimpik

    Komuna e Ulqinit organizon më 10 gusht 2016, ora 20, në BeachBar Bellevue në Plazhin e madh,Mbrëmje Donatore për KF Otrant –Olimpik. Pas sukseseve të njëpasnjëshme të klubit gjatë  sezonit garues 2016-2017 klubi i qytetit tonë është renditur në Ligën e Dytë. Për vazhdimin me sukses të aktiviteteve klubit i nevoiten  mjete të konsiderueshme që […]