“Unë dhe Ti” – Piktorja nga Plava hap sonte ekspozitën personale në Ulqin

Piktorja nga Plava, Kaltrina Hoti, do të hapë sonte ekspozitën personale “Unë dhe Ti”.

Ekspozita do të hapet në mjediset e Muzeut në Kalanë e Ulqinit, të dielën, më 15 shtator 2019, ora 18.00.