Kësaj fundjave mbahet edicioni i XVI-të i manifestimit tradicional ”Pranvera në Anë të Malit” – Programi

Nga manifestimi i vitit 2004

Këtë fundjavë, 14, 15 dhe 16 qershor,  OJQ ”ORA” do të organizojë edicionin e XVI-të i manifestimit tradicional gjithëpopullor „Pranvera në Anë të Malit 2018“.

Programin detaj i këtij manifestimi mund ta lexoni të plotë më poshë/

Manifestimi Pranvera në Anë të Malit 2019 – Programi

15 qershor (e shtunë) Dita e sportit

Ora 15.00 te restorant Shasi organizohet:

-Turne në shah

-Turne në volejboll

-Turne në futboll (institucione)

-Turne në ping pong.

16 qershor (e diel) ora 17:00 te stadioni Shasit dita qëndrore e manifestimit tradicional “Pranvera në Anë të Malit” 2019.

Në program do të ketë:

-Muzikë argëtuese me këngëtar vendas,

-Lojëra popullore,

-Ushqime tradicionale,

-Mysafir special: SHKA “AGIMI” PRIZREN dhe

              SHKA "JEHONA E MALËSISË" TETOVË.