Daily Archives: June 21, 2020

  • TË GJITHË PËR KONGRESMENIN ELIOT ENGEL!

    Miku mirë njihet në ditë të vështirë Nga Frank Shkreli Thonë se miku i mirë njihet në ditë të vështirë.  Në ditët më të vështira, Kongresmeni demokrat nga Nju Jorku, Z. Eliot Engel ka qenë dhe vazhdon të jetë mik shumë i mirë i shqiptarëve për një kohë të gjatë.  Për aq gjatë, në të […]


  • Shqiptarët fitojnë 4 deputetë në parlamentin e Serbisë

    Alternativa Demokratike Shqiptare ka fituar 4 ulëse në zgjedhjet parlamentare të Serbisë, bëhet e ditur sipas rezultateve preliminare. Shqiptarët garuan në një listë të përbashkët në zgjedhjet e 21 qershorit pasi u arrit konsensusi politik mes partive në Luginë të Preshevës dhe Medvegjë. Në përgjithësi, Partia e Aleksandar Vuciq SNS ka fituar 62.5% të votave […]