Daily Archives: March 21, 2020


  • Lajm i mirë, nga 12 teste të bëra sot në Mal të Zi, të gjithë negativ

    Asnjë rast i ri i sëmundjes së virusit koronar nuk është konfirmuar në Mal të Zi që nga dje. “Analiza e 12 mostrave sapo ka përfunduar. Të gjitha mostrat e analizuara sot janë negative,” thuhet nga Instituti i shendetit publik, transmeton Ulqini Online. Në Mal të Zi, janëgjithsej 14 të infektuar me koronavirus. ” Nën […]


  • Masa të reja preventive në Ulqin

    Të shtunën me 21.03.2020 në Kabinetin e Kryetarit te Ulqinit u mbajt takimi i ngushtë i ekipit komunal  për mbrojtje dhe shpëtim i Komunës së Ulqinit, të cilin e kryesoj Kryetari i komunës Loro Nrekiq në cilësinë e kryesuesit të këtij shtabi, Hadixha Gjoni, Astrit Hoxha, Vaso Radoviq, Skender Kaleziq – drejtor I SHPK Veprimtarite […]


  • Ne nuk mund të shuajmë një zjarr me sy të lidhur

    Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike (dasaretiaurel@yahoo.com.au) Pandemia e këtij viti Covid-19 kërkon që sa më shumë njerëz të mbyllin gojën. Rreth pyetjeve që kërkojnë një kompetencë për t’u përgjigjur, është më e rëndësishme se kurrë, që ne pa njohuri (pasqyrim) për çështjen, të kemi veshë dhe sy të mëdhenj, por gojë të vogël. *** […]