Daily Archives: March 20, 2020

  • Masa më e re: Ndalohet lëvizja nëpër shetitoret e Ulqinit

    Ekipi komunal për mbrojtje dhe shpëtim i qytetit të Ulqinit ka publikuar masat të reja kundër përhapjes së koronavirusit, transmeton Ulqini Online. Njëra ndër këta masa është edhe ndalesa e lëvizjes së qytetarëve nëpër të gjitha shetitoret e qytetit. Poashtu mësohet se do të bëhet dezinfektimi i të gjitha rrugëve të qytetit, dezinfektimi i tregut […]


  • Testohet për koronavirus edhe një person nga Ulqini

    Në Mal të Zi numri i të prekurve ka shkuar në 13 veta. Mjeku nga Tivari Adis Martinoviq për barinfo tregon se nën mbikqyrje në këtë qytet janë 350 persona, trasnmeton Ulqini Online. Ai tregon se sot do të testohen edhe dy persona, njëri nga Tivari dhe tjetri nga Ulqini, dhe mostrat do t’i dërgojmë […]


  • KUR FEJA MBRON KRIMIN

    Nacionalizmi i Kishës Ortodokse Serbe karshi pavarësisë së Kosovës Nga Qani  Osmani Kisha ortodokse Serbe me aktivitetin dhe propagandën e saj politike nxiti popullin serb të bëjë krimet më makabre ndaj popullatës civile dhe të pa mbrojtur shqiptare gjatë viteve 1998-99 në Kosovë me qëllim që të asgjesoj përfundimisht elementin shqiptar nga trojet e veta. […]