Tag: Aurenc Bebja

550 vjetori i ndarjes nga jeta të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti – Skenderbeu -Lexoni 13 shkrime të veçanta

Me rastin e 550 vjetorit të ndarjes nga jeta të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti – 13 shkrime të veçanta nga Aurenc Bebja, Francë https://www.darsiani.com/la-gazette/shkrim-botuar-ne-france-ne-vitin-1653-gjergj-kastrioti-sipas-at-nicolas-caussin/ https://www.darsiani.com/la-gazette/fjalimi-i-fundit-madheshtor-i-gjergj-kastriotit/ https://www.darsiani.com/la-gazette/leterkembim-i-vitit-1461-mes-sulltan-mehmetit-dhe-gjergj-kastriotit/ https://www.darsiani.com/la-gazette/kenga-heroike-arbereshe-kushtuar-vdekjes-se-gjergj-kastriotit/ https://www.darsiani.com/la-gazette/gjergj-kastrioti-princit-te-tarentes-ja-kush-jane-shqiptaret-e-mi/ https://www.darsiani.com/la-gazette/gjergj-kastrioti-sipas-historianit-francez-germain-lefevre-pontalis/…