Category: Opinione

Mediat dhe politika

Shkruan: Ali Salaj Kah mesi i viteve 80-të, kur nacionalizmi i skajshëm kishte nisur të ravijëzohet në ish Jugosllavi, spontanisht hyra në një veprimtari profesionale tejet të ndieshme dhe komplekse,…