festivali-kenges-per-femije-2015NP QENDRA KULTURORE ULQIN shpall audicionin për zgjedhjen e këngëtareve të Fest X Live (Festivali i X këngës për fëmije Ulqin).

Të gjithë femijët që deshirojnë të shprehin talentin e tyre dhe te konkurojne për pjesmarrje ne Festivalin e X “Jubilar” të këngës për fëmijë mund te vinë me datën 25.Dhjetor 2014 ne ora 19h në sallën e Qendrës për Kulturë.

Fëmijët duhet te përgadisin një ose dy këngë te cilit do stili muzikor dhe komponim sipas dëshires se tyre, ku juria profesionale do vlersoje mundesite interpretuese.

Për çdo informatë më të hollësishme mund të na kontaktoni në këto adresa:
069 524 244 Drejtori i Festivalit
067 369 715 Udheheqsi Artistik (ljamiadzemovic@gmail.com)
069 907 021 Menaxheri i Festivalit
(cani@t-com.me)

By admini