kraja-me-vecantite-shestanase-ne-shkoderPARAQITJE E REZULTATEVE TË EKSPEDITAVE KËRKIMORE NË TERREN

Qendra e Studimeve Albanologjike në Tiranë dhe Shoqata “Gjon Buzuku” në Ulqin kane promovuar këtë të shtunë në biblotekën “Marin Barleti” te Shkodrës një përmbledhje të punimeve të konferencës shkencore ndërkombëtare të mbajtun në Ulqin me titull “Kraja me vecantitë Shestanase në rrjedhen e shekujve”.

Ne promovimin e këtij libri morrën pjese shkrimtare dhe studiues nga Tirana, Shkodra dhe Ulqini, ndërkohë aktiviteti për promovimin e këtij libri do të vazhdoj më tej ne Ulqin./STARTPLUS/

 

By admini