Iliriana-gjoniPianistja e njohur e qytetit të Ulqinit Iliriana Gjoni nëpërmes faqes së vet në internet njofton se në Ulqin do të prezantohet me një koncert recital.

Në këtë koncert recital Gjoni do të prezantohet me pjesë nga  Bach, Beethoven dhe Chopin.

Koncerti do të mbahet në mjediset e shkollës së muzikës në Ulqin me datën 27.12.2014 me fillin nga ora 19.

By admini