Diellza-rama-1Karateistja e re dhe me perspektivë Diellëza Rama nga klubi karatesë Ulqini ka shkëlqyer në turneun ndërkombëtar të karatesë të mbajtur ditën e diele në Podgoricë.

Diellëza ia arriti që të ngadhnjejë në dy disiplina, në kata dhe në luftëra duke sjellur në Ulqin dy medalje ari.

 

 

 

By admini