Studentet-festojne-ne-ankaraFesta e 28 Nëntorit është festuar në mënyrë madhështore edhe në Ankara të Turqisë. Studenti ynë Jetlir Kovaçi i cili është një ndër disa studenta që studiojnë atje na ka dërguar një video shumë interesante.
Me kënaqësi e ndajmë këtë video me lexuesit dhe shiquesit tanë.

 

 

By admini