motometin-2015-ulqinMotomeeting 2015

Manifestimi tradicional Motorijada Ulqin 2015 do te mbahet me datat 4, 5 dhe 6 shtator.

Tubimi i ketij viti eshte i shtati me radhe dhe organizatoret e moto Klubit Pirates presin pjesemarrjen me masive deri tani nga vendi dhe rajoni.

Per te gjithe pjesemarresit e ketij manifestimi do te organizohen shetitje, koncerte si dhe defile tradicionale rrugeve te Ulqinit.

Organizata Turistike e Ulqinit do ta perkrahe kete manifestim tradicional i icili do te ndikoje ne promovimin e ofertes turistike ne keto dite te post sezonit.

PROGRAMI

E PREMTE 05.09.2014
Hapja e moto kampit 10:00h
Pritja dhe akomodimi i motoristave
Rock koncert me fillim ne 21:00h
Unit Band (AL)
Rock Trio Band (MNE)

E SHTUNE 06.09.2014
Pritja dhe akomodimi motoristave
Shetitje e organizuar ne 10:30h
Parada e motorave ne qytet 17:00h
Lojra dhe argetim 18:00h
Rock koncert me fillim ne 21:00h
Milf Hunters (MNE)
Vatrene Kocije (SRB)

E DIEL
Mengjesi me kafe dhe çaj
Percjellja e miqve

motometin-2015-ulqin

By admini