pro-beach-soccerQytetarë të nderuar, me datën 21.08 (e premte) me fillim në ora 16.00 në Plazhin e madh të Ulqinit gjegjësisht ne plazhin Safari Beach Camping do të luhet ndeshja miqësore ne PRO BEACH SOCCER ndërmjet ekipit te ULQINIT dhe kombëtares së SHQIPËRISË.

Andaj FTOJME te gjithë sportdashësit si dhe mysafirët qe ndodhen në qytetin tonë që të marrin pjesë në një spektakël të tillë, kështu bëhet thirrje nga Sporti i Ulqinit.

Iniciuesi i ketj spektakli është lojtari i mirenjohur nga Ulqini ADI ALLAJ si dhe nje faleminderim i veçant për pronarin e plazhit SAFARI, z. ZEFA DELIQ.

pro-beach-soccer

By admini