angjello-rudoviqFutbollisti nga Ulqini Angjello Rudoviq, anëtar i mëparshëm e Mogrenit dhe ekipit të të rinjëve të PSV Ajndhove, do të jetë pjesë e ekipit Mlladost nga Podgorica, pjesmarrëse ligës së parë malazeze të futbollit.

Ekipi i Mlladostit ka shpresë të madhe te lojtari nga Ulqini për ambiciet e tyre për këtë sezon. Para një jave ekipi nga Podgorica është eleminuar nga Liga e Europës prej ekipit shqiptar Kukësi.

Angjello Rudoviq hapat e parë të futbollit i ka pasur te ekipi i Ulqinit.

By admini

One thought on “Angjello Rudoviq kthehet në Mal të Zi, përforcon Mlladostin e Podgoricës”
  1. “prej kalit ne gomar”. Te deshiroi sukses, por ne mal te zi nuk perparon.

Comments are closed.