Nazir-cunguPërshendesim koalicionin e dy partive më të mëdha PDK-LDK dhe arritjen e marrëveshtjes për qeverisjen e vendit.

Shqiptaret e Malit te Zi e kanë përcjellë me vemendje gjendjen politike në
Kosovë dhe arritjen e marrëveshtjes së mirëpritur në interesin më të mirë të
Kosovës, thuhet në kumtesën për opinion të Forcës të nënshkruar nga kryetari saj Nazif Cungu.

Urojme konstituimin sa ma të shpejtë të institucioneve dhe suksese në
qeverisjen e Kosovës, përfundon Cungu.

By admini