Gezim-ibrociGazetari i njohur në qytetin e Ulqinit por tashmë i njohur edhe si protagonisti kryesor  organizatori i protestës dhe peticionit ”STOP diskriminimit – Duam te rsimohemi si shqiptarë”, nga muaji tetor gëzon statusit e të papunit.

” ( 20.09.2007—20.10.2014 )….
7 vite, 1 muaj e 20 ditë pune të regjistruara në librezën e punës si gazetar i televizionit Teuta …….
Kapitull i mbyllur, dinjiteti mbi të gjitha……”, kështu shkruan Ibroçi në një postim të tij në rrjetin social FB.

Ibroçi në postimin e tij nuk shkruan arsyet pse nuk është në punë mirëpo fjalia e fundit e tij ”dinjiteti mbi të gjitha…”, lë shumë hapësirë për hamendje.

Të shpresojmë se e gjitha kjo nuk ka të bëjë me aktivitetin e tij qytetar të cilin duhet ta ndjejmë të gjithë në si prind por edhe si pjese e një shoqërie të përgjegjshme.

Zoti Ibroçi na dha një leksion të cilin shpresojmë që ta kemi kuptuar ashtu si na ka dhëne.

By admini

5 thoughts on “Gëzim Ibroçi mbetet i papunë”
  1. Gezim Ibroçi nuk eshte papune!

    ……..

    E Ju mas u bani gazetar fejsbukut e qitni cka tju njitet për dore par informonuni Ju ma par dhe ma vone na informoni neve…

  2. Gëzim Ibroçi ka met pa punë para se ka fillu me kta aktivitete. Ky artikull len shum keqkuptime dhe nuk eshte korekt!

  3. Nese ka mete pa pune, para se ka fillue keta aktivitete te denja, dmth se nuk ka “cka humb”. Ata qe jane te paguem per me i lype te drejtat, dhe me luftue per te drejtat e qytetarve qe kane votue per ta, nuk e celin gojen.

  4. Pa pune ka mbet para aktiviteteve qe ka ndermarre…por jo vetem Gezimi por para tij nga tv teuta kane lene punen edhe shume te tjere si Ilirijana Markashi,Sejdo Ismajli,Alladin Vukoviqi ….e priten edhe te tjere …….

  5. U bera kurioz.. dhe kurioziteti me shtyri deri ne ate pike qe te shoh fillimin e aktivitetit te zoterise ne fjale.Dhe me sa pashe une aktiviteti i tije fillon me publikimin e nje letre te postuar ne fejsbuk me 13.09.2014.kurse libreza e tije eshte e mbyllur me 20.10.2014…cka d.m.th ketu ka vend per hamendje..

Comments are closed.