Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me OJQ “Eksodi ’99” – Mitrovicë dhe Librarinë “Ulqini” do të bëjnë përurimin e librit “Përjetimet dhe kontributi i gruas shqiptare përballë gjenocidit serb gjatë luftës dhe ‘Eksodit ’99′”.

Përurimi do të bëhet të shtunën, më 25 maj 2024, ora 20:00, në Librarinë “Ulqini” – Ulqin.

By admini