Ju informojmë se, pasi që sot Qeveria e Malit te Zi ka shpallur ditën e diele 7 marsin ditë zie, shfaqja artistike e parapare për të dielen në Qendrën e Kulturës në Ulqin, nuk do te mbahet dhe do te shtyhet për javen e ardhshme, për çka do te ju informojmë në kohë, kështu thuhet në një njoftim të Këshillit kombëtar të shqiptarëve në Malin e Zi.

Për këtë të diele ishte paraparë një aktivitet në Qendrën e Kulturës në Ulqin në formën e një shfaqjeje me pjesmarrjën e artistëve nga Shkodra dhe Ulqini e Kraja.

By admini