Ibrahim kadriu

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Ibrahim Kadriu, e cila mbahet në kuadër të edicionit të 29-të të manifestimit letrar “Kalimera Poetike – Basri Çapriqi”.  

Mbrëmja autoriale do të mbahet të shtunën, më 14 maj 2022, ora 20.00, në Librarinë “Ulqini” – Ulqin.   

By admini