Me skenar dhe regji të Mustafa Suloviq dhe Bashkim Alaj, me aktorët Blerta Kurti, Shefqet Luca Mustafa Suloviq dhe Bashkim Alaj pika humoristike ‘’Mullini i i Ulqinit’’ sjell pak freski në këtë fundvit, shkruan Ulqini Online.

Tema rreth situatës në Ulqin edhe këtu mbeti pa përgjigje.

Kamera dhe montazhi është realizuar nga Samir Ismaili.

Më poshtë mund ta shikoni këtë pikë humoristike të publikuar në kanalin Mullini në youtube.

By admini