Qytetaria shkodrane dhe pjesmarrësit në ‘’Takimi i Shkodrës 2021’’ organizojnë aktivitetin e dhurimit të librave që për destinacion final kanë bibliotekën e re të Tuzit.

Dhurimi i librave do të bëhet me datat 22 dhe 23 tetor në Galeri Arti ‘’ODA’’ në Shkodër.

By admini