Nga Rajmond Gjonaj

Ne studentet kemi organizuar nje peticion per rritjen e shumes se burses studentore, sepse vitin e kaluar eshte ulur ne 40€/muaj nga 90€/muaj sa ishte ne vitin 2019 me arsyetim se sezoni veror nuk ishte ne nivel te vitit 2019. Keshtu, duke ditur se sezoni veror kete vit ishte me i suksesshem edhe se viti 2019 kemi kerkuar qe shuma e burses te jete persesi 90€/muaj( 40% i rroges minimale) dhe kemi menduar se eshte e arsyeshme dhe interesante per opinionin publik.

By admini