Ilustrim

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Asllan Bisha, e cila mbahet në kuadër të edicionit të 28-të të manifestimit letrar “Kalimera Poetike – Basri Çapriqi”.  

Mbrëmja autoriale do të mbahet të premten, më 12 shkurt 2021, ora 16.00, në sallën e konferencave të Hotelit “Plaza” – Ulqin.  

By admini