Sot në Mal të Zi janë regjsitruar 211 raste të reja të infektuar me koronavisurs dhe janë shënuar edhe 4 raste vdekjeje.

Sa i përket situatës në Ulqin sot janë regjistruar 6 raste të reja me koronavirus kurse numri i rasteve aktiv në komunën tonë është 170 veta.

Deri tani në Ulqin kanë vdekur 6 persona të cilët ishin të infektuar me koronavirus.

Tabela e rasteve të reja për sot sipas komunave

KomunaTë infektuar
Podgoricë93
Nikshiq45
Budva22
Kolashin12
Tivar10
Bijelo Polje9
Kotor6
Ulqin6
Plavë3
Berane2
Tivat1
Tuz1
Zhablak1

Rastet aktive të të infektuarëve, numri i të shëruarëve dhe të vdekurëve është dhënë në tabelen e mëposhtme,

KomunaRastet aktiveTë shëruarTë vdekurit
Podgoricë1495322232
Nikshiq548213529
Bijelo Polje34259527
Berane27590821
Pljevlja24140317
Tivar2132619
Ulqin1701046
Budva1623140
Cetinë1422056
Kotor1052965
Rozhaje10476021
Kolašin63121
Danilovgrad431302
Zhabljak37233
Mojkovac36203
Plavë309210
Tivat291023
Herceg Novi251415
Tuz20864
Petnjica7241
Gusinje3324
Shavnik310
Pluzhine2200
Andrijevica11543
Gjithsej409610040212

By admini