Kur të gjithë prisnim probleme serioze me fillimin e vitit të ri shkollor lidhur me shtrirjen e virusit Covid-19 rezulton një befasi e mirë nga sjellja e nxënësve në shkollat tona. Situata është e njëjtë në të gjitha shkollat e qytetit tonë dhe respektimi i rregullave nga ana e nxënësve është për tu lavdëruar.

Siç mund të mësohet nga mësimdhënësit, sjellja e nxënësve që vijojnë mësimin e rregullt në shkolla është shumë e mirë dhe të gjithë ata janë të përgjegjshëm maksimalisht për situatën që po kalojmë të gjithë. Mbajtja e maskave, distanca më e madhe e mundshme, dezinfektim të duarëve etj janë masat që nxënësit i ndërmarrin gjatë tërë kohës kur janë në shkolla, shkruan Ulqini Online.

Është për të ardhur keq që rritja e rasteve me koronavirus ne qytetin tonë ka ardhur si rezultatit të shpërthimit të infeksionit në gazmendet familjare dhe tani këtë situatë të rëndë duhet ta përballojnë të gjithë qytetarët.

By admini