Nga sot dhe ditët në vazhdim do mundohemi që sado pak të ju ndihmojmë maturantëve të shkollave të mesme në gjuhën shqipe në Malin e Zi.

Në linkun e mëposhtëm maturantët mund të gjejnë provimin e maturës së vitit të kaluar, afati i gushtit.

Materiali është marrë nga Qendra pyetëse e Malit të Zi.

http://www.iccg.co.me/1/images/dok/zavrsni/2019/AVGUST%202019/cg%20avg/10.07.-AJK%20GIMN.-14.AVGUST-%202019.pdf

By admini