Një objekti i paligjshëm u rrënua sot në ullishten e Bashbylykut në Ulqin, dy ditë pasi për këtë ishte lëshuar vendimi përkatës dhe ishte arrestuar kontraktori i punimeve, i cili injoroi vendimet e autoriteteve kompetente dhe vazhdoi ndërtimin e objektit të paligjshëm, mësohet nga Ministria e zhvillimit të qendrueshëm dhe turizmit të Malit të Zi, transmeton Ulqini Online.

Zbatimi administrativ i Vendimit të Prishjes filloi në orën 01:00 dhe mbaroi përafërsisht 30 minuta.

Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit kujton se bëhet fjalë për lokalitetin ku gjatë vitin 2018 u dogjën më shumë se 1.000 ullinj si pasojë të një zjarri me përmasa shumë të mëdha.

By admini