Me rastin e festës së madhe të Pashkëve, në emër tim personal dhe në emër të Forcës së Re Demokratike, të gjthë besimtarëve të konfesionit ortodoks , uroj këtë festë të shenjtë me dëshire që këto ditë festive ti kaloni në paqë, harmoni dhe gëzime, kështu thuhet në urimin që dërgon kryetari i këtij subjekti politik Nazif Cungu.

Uroj që Festa e Pashkëve Juve dhe familjarëve tuaj të ju sjellë fatë dhe mbarësi.

Gëzuar!, përfundon urimi i z. Cungu.

By admini