Foto: Hajredin Kovaçi, fb

Të shtunën, më 19.01.2019, në Ulqin u mbajt Kuvendi VIII (zgjedhor) i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi.

Nga ky Kuvend u zgjodh kryetari i ri dhe kryesia e re e LD në MZ. Kryetar i ri i këtij subjekti politik u zgjodh  z. Saubih Mehmeti.

Z. Mehmeti në këtë post do të zevendësojë z. Mehmet Bardhi, kryetarin e parë dhe të vetëm të LD në MZ që nga themelimi, subjektit të parë politik të shqiptarëve në Mal të Zi.

By admini