Të dielen me datë 25.03.2018 në Podgoricë u mbajtë kampionati në sportin e Taekwondo-së në të dy diciplinat atë të ndeshjeve dhe formave, për kategoritë Kadet, Junior dhe Senior. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 15 garues.
Suksesi: gjithsejt 24 medalje në të dy diciplinat, prej tyre të arta 17, të argjendit 6 dhe 1 të bronzit. Në rënditjen e përgjithshme Taekwondo Ulqini u rendit në vendit e parë në diciplinën e formave, kështu mësohet nga kryetrajneri prof. Fikret Dushku.

Kapione e dyfishtë shpallet Medina Kanaqi në të dy diciplinat.
Në diciplinën e ndeshjeve kampion shtetëror u shpallën:
🥇Medina Kanaqi
🥇Ardiana Karamanaga
🥇Edina Kraja
Nënkampion:
🥈Enis Kurti
🥈Amell Nuti
🥈Amra Dushku
🥈 Egzon Lika

Në diciplinën e Formave garuesit më e sukseshëm ishin Sumeja Bisha dhe Amrudin Hoxha me nga tri medalje të arta:
🥇🥇🥇Sumeja Bisha
🥇🥇🥇Amrudin Hoxha
🥇🥇Fiona Kraja
🥇🥇Amra Dushku
🥇🥈Dion Mustafa
🥇🥈Astri Resuloviq
🥇Edina Kraja
🥇Medina Kanaqi
🥉Mehrudin Muca
Rënditja e përgjithshme Taekwondo Ulqini fiton kupën 🏆 e vendit të parë.
Falenderojmë të gjithë ata që kontribuan në sukseset e klubit të Taekwondo-së Ulqini, përfundon kryetrajneri Dushku.

 

By admini