Ndarja-e-bursave-studenta-plave-guciFondacioni Plave Guci me seli në SHBA ditën e shtune ne Institutin Albanologjik ne Prishtine bëri ndarjen e bursave per vitin akademik 2013-14 për studentët shqiptarë nga Plava e Gucia.

Te pranishem me rastin e kesaj ngjarje ishin edhe akademik Rexhep Qosaj, Dr.Salih Balidemaj etj.

Siç mësohet nga kryetari i UPSSH Meme Balidemaj në një intervistë dhënë Klan Kosovës, vlera e bursës është 250$ dhe se kanë përfituar plot 35 studentë.

Më poshtë është lista e studentëve që kanë përfituar bursë.
1.Arjeta Muj Kukaj
2.Andi Selim Prelvukaj
3.Endrit Salih Gjonbalaj
4.Donika Delija Gjonbalaj
5.Edon Ibish Balidemaj
6. Vlerona Qazim Kukaj
7.Flamur Naim Prelvukaj
8.Valbona Zeqir Vucetaj
9.Arijanita Bali Rugova
10.Artin Ismet Sinanaj
11.Saranda Bali Rugova
12.Arlinda Gani Kukaj
13.Antigona Gani Kukaj
14.Erblinda Ujk Gjonbalaj
15.Florim Isa Prelvukaj
16.Leonora Feriz Ferizaj
17.Kastriot Qazim Kukaj
18.Kaqusha Jashar Hasangjekaj
19.Blerina Mus Ahmetja
20.Lek Curanaj
21.Dardan Ali Qosaj
22.Arbelina Enver Dedushaj
23.Emine Sherif Ulaj
24.Erza Zeqir Hasangjekaj
25.Jeta Zeqir Hasangjekaj
26.Fortuna Zeqir Vukaj
27.Lirim Zenun Gocaj
28. Dardan Ragip Gocaj
29.Lindon Imer Qosaj
30.Mem Shaban Balidemaj
31.Leonora Shaban Hasangjekaj
32.Fidane Arif Celaj
33.Leonit Shefket Rugova
34.Arbresha Ram Celaj
35.Kushtrim Syl Rugova

Veprimet të tilla të diasporës sonë meritojnë përgëzime të sinqerta dhe se janë për çdo lëvdatë.

By admini