Nga perberjet e meparshme

Parlamenti lokal i Ulqini përbëhet prej 33 këshilltarëve.

Nga rezultatet dhe numrat e mandatëve të fituara nga subjektet që kanë garuar më poshtë mund të shikoni të plotë përbërjen e Parlamentit të Ulqinit.


DPS

1.Loro Nrekić
2.Redžep Taganović
3. Pranvera Sulić
4. Bojan Đakonović
5. Luigj Skrelja
6. Pavle Marniković
7. Majlinda Kurt
8. Haki Mavrić
9. Marko Škrelja


Forca e Re Demokratike – Ta mbrojmë të ardhmen

1.Nazif Cungu
2.Ilir Çapuni
3.Sabri Salaj
4.Teuta Mehmedoviq
5.Ardijan Mavriq
6.Xhevdet Seferi
7.Arian Murati
8.Arta Hoxha
9.Gëzim Haxhibeti


Zgjohu Ulqin! – Partia Demokratike, Perspektiva, Lidhja Demokratike në Mal të Zi:1.Fatmir Gjeka
2. Gzim Hajdinaga
3. Florim Pali
4. Aida Lleshi
5. Agron Mehmedi
6. Xhelal Dervishi
7. Haxhi Sulejmani


UDSH

1. Mehmed Zenka
2. Hadixha Gjoni
3. Dritan Alaj


URA

1. Omer Bajraktari
2. Ilir Harasani


„SOCIJALDEMOKRATE – IVAN BRAJOVIQ “

1.Qazim Hoxhiq
2.Selim Resulbegoviq
3.Arsim Cucoviq

By admini