Kalaja e Ulqinit

Rezulatet të (pa)pritura ishin ato të ditës së djeshme në Ulqin.

Të gjithë të gëzuar, të gjithë festonin.

Por vëmendjen më të madhe në këtë rast ka marrë vota për subjektet politike shqiptare të cilët ndoshta këto rezultate, sidomos të shprehura në mandate të këshilltarëve, nuk i kishin pritur. Qytetarët e Ulqinit edhe njëherë kanë dhënë provimin dhe votuan për subjektet nacionale shqiptare duke mbyllur sytë nga 1001 mangësitë e tyre.

Po tash!?

Më poshtë kemi përmbledhur disa prej komenteve interesante që janë të mendimit se qeverisjen në Ulqin duhet ta bëjnë subjektet shqiptare.

”Uluni, flisni, qeversini”, ishte një ndër komentet e shumta përkrahese për subjektet shqiptare që tregonte dëshirën se si e dëshirojnë përbërjen e qeverisjes së re në Ulqin qytetaret e këtij qyteti. Në fakt, qytetarët këtë e trguan edhe me votë.

”Mos ma devijoni votën time” , koment tjetër i cili në mënyrë të qartë tregon për atë se kush duhet të udhëheq me Ulqinin.

”Me 4 shkurt 2018 sovrani e tha te veten!!! Votoi shqip.
Te nderuar lider politik shqipetar uluni dhe pa hezimit bashkohuni, sepse ashtu do ta respektoni sovranin!”, ishte komenti i radhës me qëllim të njëjtë.

”Merreni edhe Dritanin dhe do të ju ulen apetitet për më shumë vende drejtuese dhe do të keni numra me bollëk”, ishte një mesazh tjetër që kërkonte që përveç subjekteve shqiptare në qeversijen e re të jenë edhe dy këshilltarët e URA-së së Dritan Abazoviqit.

”Nëse nuk baheni bashke, ma gzash DPS kryetarin e Komunës”, ky ndoshta ishte mesazhi më interesant që tregonte pasojat që do të jenë nëse subjektet shqiptare nuk do të merreshin vesh në mes tyre.

By admini