UlqiniDuket se problemet e rotacionit në mes të politikanëve shqiptarë në parlamentin e Malit të Zi kanë qenë temë e analizave edhe të analisteve malazezë.
Analisti Milosh Bakiq në një shkrim të tij të titulluar ” POLITIKË PA BESIM: Vetëm betejë për mandate” të publikuar në revisten Monitor merret hollësisht rreth kësaj problematike. Na bëri përshtypje mesazhi përmbyllës i këti shkrimi.

” Para liderëve të partive shqiptare, për fillim, kanë një detyrë në dukje e thjeshtë që të kuptojnë se ata janë më të fortë kur janë të bashkur dhe se uniteti është i pamundur pa besim”, shkruan ndër të tjera Bakiq në shkrimin e tij.

By admini