Gjatë vikendit me datë 22.04.2017 në Podgoricë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne morën pjesë vendet e rajonit Shqipëria, Mali i Zi, Serbia, Maqedonia, Bosna, Kosova etj.

Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 28 garues dhe një refer. Rezultati për klubin e Ulqinit ishte: gjithsejt medalje të fituara 24, prej tyre 9 medalje të arta, 8 medalje të argjendëta, 7 medalje të bronzit dhe dy kupa.

Në rënditjen e përgjithshme për femijë Taekwondo Ulqini zuri vendit e dytë në kategorin Children, ndërsa në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton vendin e dytë.

Me medalje të Arta u kurorzuan garuesit:
1. Enes Dushku
2. Bledar Kasmi
3. Abdullah Dervishi
4. Arta Ismailaga
5. Mervana Mucaj
6. Merisa Malokraja
7. Muhammed Ukoshata
8. Sumeja Bisha
9. Edina Kraja

Me medalje të Argjendëta u kurorzuan këto garues:
1. Amar Bakalli
2. Jahja Dervishi
3. Amella Nuti
4. Sara Kraja
5. Amell Nuti
6. Amra Dushku
7. Esad Kraja
8. Fiona Kraja

Me medalje të Bronzit u kurorzuan këto garues:
1. Harun Dervishi
2. Enis Kurti
3. Dorian Vukaj
4. Egzon Lika
5. Dion Mustafa
6. Meris Kollari
7. Ardiana Karamanaga

Falenderojmë sponsorin Tapacir Kurti Ulcinj.

Info: Tkd Ulqini

By admini