feste-ne-katerkolle-28-nentori

Në Katërkollë të Anës së Malit nuk ka pasur ndonjë organizim për nder të 28 Nëntorit – Dita e Flamurit.

Por ky boshllëk organizimi  nuk është që edhe është ndjerë edhe aq shumë. Kështu nxënësit e Shkollës fillore ”Bedri Elezaga” nga Katërkollë krejtsisht në mënyrë shumë thjesht e bukur të organizuar kanë defiluar rrugëve të Katërkollës të pajisur me flamuj kombetar dhe të veshur kuq e zi. Atmosfera e krijuar ishte me të vertet impresionuese.

Me këtë, më të vegjëlit iu dhanë një ”leksion” baballarëve të tyre.

Foto nga A.C. fb

feste-ne-katerkolle-28-nentori-1

By admini