bashkim-alaj-kalon-uraAktori i ri dhe i talentuar nga Ana e Malit, Bashkim Alaj, i është bashkuar Levizjes qytetare URA.
”Anëtari me i ri i URA-s. Kemi nderin qe grupit tonë i është bashkuar një ndër të rinjtë më me perspektivë në Anë te Malit”, kështu e përshkruan aderimin më të ri në Levizjen URA Nevryz Shaptafi.

Levizja URA kohë më parë ka dalur nga qeveria e Malit të Zi dhe sipas të gjitha gjasave në zgjedhjet e ardhshme do të garojë e vetme.

By admini