gjuajtja-piatellaveLajmërojmë të gjith gjuetarët e komunes së Ulqinit që me daten 26.08.2016 në sallen e vogel të komunës së Ulqinit me fillim në ora 11.00 do të organizohet takim me të gjith gjuetarët e komunës së Ulqinit dhe të interesuarit e komunës së Ulqinit ku temë diskutimi do të jetë hapja e sezonit të gjuetisë për vitin 2016/17 , si dhe problematikat me të cilat ballafaqohen gjuetarët.

Ju ftojmë që të merrni pjesë.

Me respekt,
Ndërmarrja për ruajtjen dhe kultivimin egërsirave “Ulqin” Ulqin

By admini