nenshkruhet-marreveshja-komuna-cungu-kompania-austriNënshkruhet  marëveshtja  me ofertuesin  e parë të renditur në tenderin ,,Sherbime konsultative  për përmirësimin e furnizimit me uj dhe grumbullimin  e ujrave të  zeza në Ulqin,,

Sot në Komunën e Ulqinit  u nënshkrua  kontrata  me kompaninë HydrophilGmbH nga Austria, kompani e renditur e para  në  tenderiimin  për zgjedhjen  e konsultantit  për implementimin  e masave  investuese në Ulqin.

Marëveshtja u nenshkrua  nga  kryetari i Ulqinit Nazif Cungu,Drejtori ekzekutiv i Vodacomit  Boris Vukoviq dhe Presidenti  i kompanisë Hydrophil GmbH  Gerald Eder.
Kryetari  Cungu dhe nenshkruesit e tjerë, vlerësuan lartë nenshkrimin e mareveshtjes, mësohet nga kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit.

Me përfundimin  e procedurës së tenderimit  dhe nenshkrimit të marëveshtjes  me vlerë 1.538.426,97Euro krijohen kushtet e domosdoshme  per vazhdimin e aktiviteteve  per avansimin e  furnizimit  me uj  dhe ifrastrukturës  se kanaliyimit  ne Komunën e Ulqinit.

By admini