Articles Posted in the " Organizata turistike e Ulqinit " Category

 • OT e Ulqinit në Panairin e turizmit në Prishtinë

  Panairi i Prishtines – Travel Fair 2017   Organizata Turistike e Ulqinit eshte pjesemarrese e panairit te turizmit i cili per here te 14 mbahet ne qytetin e Prishtines. Delegacioni eshte udhehequr nga kryetari i Komunes Nazif Cungu dhe kryetari i Kuvendit Loro Nrekiq , te cilet poashtu jane ne vizite zyrtare ne Kosove ne […]


 • Green Home nga Podgorica do të valorizojë qytetin e vjetër të Shasit

  Dje në hapsirat e Organizatës turistike të Ulqinit u mbajt një mbledhje në mes përfaqësuesve të OJQ Green Home nga Podgorica dhe OT Ulqin ku bisedë e këtij takimi ishte mundësia e bashkëpunimit në mes tyre për projekte të caktuara. Gjatë takimit përfaqësues të OJQ Green Home kanë paraqitur projektin në të cilin janë duke […] • Nuk dorëzohet sezoni, 5813 mysafirë pushojnë aktualisht në Ulqin

  Në Ulqin, sipas të dhënave të OT të Ulqinit, këto ditë në Ulqin janë duke pushuar 5813 mysafirë. Numri real i mysafirëve mund të jetë më i madh dhe për këtë kohë është numër i konsiderueshëm. Numri i mysafirëve me dt. 02.06.2016.      LLOJI I AKOMODIMIT TË VENDIT TË HUAJR GJITHSEJ     INDEX 16/15    […]


 • Numër i madh mysafirëve në Ulqin, ja të dhënat zyrtare

  Dhjetë ditët e fundit të muajit gusht mund të karakterizohen si mjaft të mira sa i përket numrit të mysafirëve që janë duke pushuar në qytetin e Ulqinit. Plazhet e stermbushura dhe rrugët me fluks të madh të automjeteve sidomos gjatë paradrekave dhe pasdrekave tregojnë se sezoni turistik jo që nuk ka përfunduar por po […]